تغییر الگوی کشت در سمیرم با کاشت گیاهان دارویی
اشکبوس رضایی در گفتو گو با خبرنگار فارس در سمیرم اظهار داشت: با رونق گرفتن کاشت گیاهان دارویی و تشویق کشاورزان به کاشت گیاهان دارویی و گل محمدی در شهرستان،کشاورزان در ۱۵۰ هکتار از زمینهای خود این گیاهان را کاشت کردند.
رئیس جهاد کشاورزی سمیرم افزود: زرین گیاه، آویشن، گل گاوزبان و درختان بادام و زرشک و گل محمدی گیاهانی هستند که توسط کشاورزان در زمینهای کشاورزی کاشت شده است.
وی افزود: طی خشکسالیهای چند سال اخیر و کم شدن منابع آبی و بر اساس سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر اصلاح الگوی کشت با توجه به منابع آبی هر منطقه کشاورزان به سمت کاشت گیاهان با نیاز آبی کم در منطقه تشویق شدند.
رضایی خاطر نشان کرد: یکی از اهداف مهم برای تشویق کشاورزان به کاشت گیاهان با نیاز آبی کم رهایی از تک محصولی و مصرف بهینه آب در منطقه میباشد.
رئیس جهاد کشاورزی سمیرم با اشاره به کشت کدو در منطقه شهرستان تصریح کرد: دو هزار و دویست هکتار سطح زیر کشت کدو شهرستان سمیرم با میانگین هزینه ۳۵ میلیون تومان در هکتار و درآمد خالص ۴۰ میلیون تومان کشت میشود.
وی تصریح کرد: این محصول بیشتر در منطقه حنا کشت میشود که علاوه بر تأمین تخمه آجیلی، منبع بسیار غنی از روی است که روی خواص بسیار زیادی از تقویت سیستم ایمنی گرفته تا افزایش استحکام مو و ناخن و افزایش رشد کودکان دارد و پسماند آن جهت تعلیف دام استفاده میشود.
انتهای پیام/۶۳۱۱۱/آ/