تأمین امنیت غذایی؛ از مزرعه تا سفره منازل را جدی بگیریم
حسین بیگلری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه با اشاره به روز جهانی غذا (۲۴ مهرماه)، اظهار داشت: هدف برگزاری این روز افزایش توجه مردم به سلامت و امنیت غذایی خود است.
وی گفت: امسال برای این روز شعار «اقدامات ما، آینده ماست» انتخاب شده با این هدف که امنیت غذایی و سلامت غذایی مورد توجه قرار گیرد و افراد در تمام ادوار زندگی به غذای سالم دسترسی داشته باشند.
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به شعار از مزرعه تا سفره برای تأمین ایمنی غذای مردم اشاره و بیان کرد: سلامت محصولات کشاورزی باید با دقت بیشتری رصد شود، استفاده از سموم و فلزات سنگین به حداقل ممکن برسد و دامهای مورد تغذیه انسانها هم از تغذیه سالم برخوردار باشند.
وی هدف از امنیت غذایی را دسترسی سالم به مواد غذایی دانست و گفت: تمامی سازمانهای مرتبط از کشاورزی و دامپزشکی گرفته تا دانشگاه علوم پزشکی باید امنیت غذای مردم را تأمین کنند.
انتهای پیام/پ