گلستان

بیکاری فرزندان شهدا و ایثارگر زیبنده نیست/ انتقاد از خلف وعده “اوحدی”

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی عصر امروز در نشست با معاون فرهنگی بنیاد شهید و برخی مسوولان بنیاد شهید لرستان، ضمن تبریک حلول ماه مبارک ربیع‌الاول، اظهار کرد: برنامه‌ریزی دقیقی در زمینه برگزاری کنگره ۶۳۰۰ شهید لرستان انجام شده که نیاز به استمرار و اجرای با کمیت و کیفیت بیشتری دارد.

وی خاطرنشان کرد: چندین جلسه با فرصت کافی با کمیته‌های ۲۲ گانه کنگره برگزار شده که برخی اقدامات نیازمند تامین اعتبار است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه استان در وضعیت خاصی قرار دارد، افزود: علاوه بر مشکلات تورم، بیکاری و عدم رونق مطلوب کسب‌وکار، بیماری کرونا شیوع پیدا کرد، در این فاصله نیمی از محصولات کشاورزی مردم به دلیل خشکسالی از بین رفت که در نهایت بر اقتصاد استان تاثیر گذاشته است.

شاهرخی با تاکید بر اینکه در تهیه اعتبار استانی محدود هستیم، افزود: تهیه آثار ماندگار نیازمند منابع مالی است، نگاه ویژه‌ای به لرستان با توجه به نقش‌آفرینی در جنگ تحمیلی داشته، لازم است.

وی بیان داشت: مردم لرستان ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب را می‌شناسند و به آن علاقه داشته و محکم و پابرجا در این مسیر حرکت می‌کنند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه در این جهاد نیازمند کمک هستیم اظهار داشت: با نمایندگان مجلس استان ۵ شهریور  جلسه داشتیم تا از طریق آنها برای این کار اعتباراتی را جمع‌آوری کنیم.

وی با اشاره به ضرورت رسیدگی به فرزندان شهدا و جانبازان گفت: بیش از ۶ هزار از فرزندان شهدا و جانبازان در این استان با مدرک دکترا، فوق لیسانس و لیسانس بیکار هستند که این موضوع غیر قابل قبول است، ما اینجا می‌توانیم با نام کنگره ۶۳۰۰ شهید استان صنایع تبدیلی را ایجاد کنیم که هلدینگ بنیاد شهید به نام کوثر می تواند این کار را انجام دهد.

وی با اشاره به فعالیت هلدینگ بنیاد شهید کوثر  در میدان کیو تحت عنوان برج‌های دوقلو عنوان کرد: این زیبنده نیست برج دوقلو در کیو با نام  هلدینگ کوثر  ماهها است مانده، در حالی که  می‌توان صنایع تبدیلی برای فرزندان شهدای منطقه کوهنانی جهت فرآوری انار  تحت عنوان گرامیداشت کنگره ۶۳۰۰ شهید  ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه انجیر قرمز لرستان روی دست کشاورزان مانده و اگر صنایع تبدیلی داشتیم اینگونه نمی‌شود، خاطر نشان کرد:  گاهی ما هدف را فراموش کردیم،  کارهای خوبی انجام شده ۹ میلیون سند از ۱۲ میلیون سند دیجیتالی شده اما بیش از ۹ میلیون دیگر از این اسناد مانده است، از افرادی که نام و نشان آنها در نظر ما شناخته شده نیست در استان فراوان است ، که باید  بازگو کنیم.

نماینده ولی فقیه در لرستان با بیان اینکه ما می‌توانیم با نگاه گشایش در کار فرزند شهدا به این کنگره کمک کنیم بیان کرد: آقای اوحدی در استان تفاهم نامه امضا کرد اما به آن عمل نکرد می‌خواهیم جلسه‌ای با رئیس بنیاد شهید کشور داشته باشیم تا پیگیری کنیم.

وی عنوان کرد: هم در مباحث معیشتی و اقتصادی می‌توانیم خانواده‌های شهدا را در آستانه کنگره بزرگذاشت ۶۳۰۰ شهید استان  و هم اینکه در باب مستند‌های موجود یاری کنیم.

شاهرخی بیان کرد: کارهای ماندگار نیازمند اعتبار است و وضعیت استان به گونه ای نیست که بتوانیم سنگینی کار را بر عهده استان بگذاریم پس انتظار داریم  یک نگاه خاصی در این بابت نسبت به برگزاری کنگره ۶۳۰۰ شهید استان قرار بگیرد.

وی با اشاره به ضرورت  ثبت ملی روز دوم خرداد عملیات حاج عمران به نام لرستان  گفت: عشایر را نباید در این زمینه فراموش کنیم چرا که هزار شهید مربوط به عشایر است که به عنوان ذخایر نظام از آنها یاد می‌شود  که بیشترین تولید را در زمینه دام و .. دارند اما افراد قانعی هستند.

نماینده ولی فقیه در لرستان بیان کرد: نشان دادن رزم عشایر لر را در بحث کنگره شهدا در قالب مستند باید نشان دهیم، تولید مستند  شهید بروجردی که در دست اقدام است یا زنگ آخر که در باب مدرسه استثنایی بروجرد و بانوانی که در بمب باران شهید شدند، جای تقدیر و تشکر دارد.

وی  با بیان اینکه چیزی که شکل هنری پیدا کرد اثر‌گذار است  عنوان کرد: پیام نظام جمهوری اسلامی پیامی است که باید در قالب هنر انتقال پیدا کند و تاثیر گذاری خود را در پی داشته باشد.

انتهای پیام/


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا