برگزاری جشنواره غذای بومی، محلی و صنایع دستی به مناسبت هفته بسیج سازندگی
برگزاری جشنواره غذای بومی، محلی و صنایع دستی به مناسبت هفته بسیج سازندگی
بهگزارش خبرگزاری recive: جشنواره غذاهای محلی و صنایع دستی به مناسبت هفته بسیج سازندگی با حضور سرگرد پاسدار سید عیسی فواضلی جانشین ناحیه مقاومت بسیج کرخه، سروان پاسدار خالد عبدالخانی مسئول سازمان بسیج سازندگی ناحیه، معاونت اجتماعی و فضای مجازی ناحیه، دکتر چریم استاد طب اسلامی، خانم محمدی فرمانده حوزه حضرت نرجس خاتون(س)، فرمانده گروه مقاومت بنت الهدی و خانم موسوی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی کرخه برگزار شد.
جانشین ناحیه مقاومت بسیج کرخه هدف از برگزاری جشنواره غذای سالم و صنایع دستی را آشنایی دختران ما با طرز پخت غذای سنتی ایرانی و اجتناب کردن از غذاهای ناسالم عنوان کرد.
وی در ادامه از تلاشهای هنرمندانه خواهران بسیجی پایگاه مقاومت بسیج خواهران روستای غزی در برپایی جشنواره غذاهای محلی و تولیدات و صنایع دستی که توانستند ظرفیت موجود در محله را به نمایش بگذارند تشکر می کنم، ان شاءالله شاهد تداوم و استمرار این برنامه ها در راستای اقتصاد مقاومتی باشیم.
سروان پاسدار خالد عبدالخانی مسئول سازمان بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج کرخه ضمن تبریک هفته بسیج سازندگی به جهادگران عرصه سازندگی گفت :این جشنواره که با همت حوزه مقاومت حضرت نرجس خاتون س و بانوان هنرمند بسیجی برگزار شد، در این تعداد بیش از ۴۰ نفر از بانوان بسیجی با پخت انواع غذاهای محلی، شیرینی و..، انواع ترشیجات خانگی، با هدف ترویج استفاده از غذاهای سالم هنر آشپزی خود و سنت دیرینه خود به نمایش گذاشتند.
وی ادامه داد:در این جشنواره نیز آثار صنایع دستی بانوان هنرمند بسیجی از جمله دوخت و دوز خیاطی، مانتوهای ملیله دوزی شده، بافت شیله با نخ ابریشم، حصیربافی و گل سازی را به نمایش گذاشتند.
در این مراسم دکتر چریم استاد طب اسلامی در خصوص تغذیه سالم به ایراد سخنرانی پرداختند.
و در پایان از تمامی دختران حاضر به مناسبت ولادت حضرت معصومه س و روز دختر تجلیل شد.
همچنین از بانوانی که در این جشنواره غذا پخت نمودند به قید قرعه به ۳ نفر از آنها هدیه تحویل داده شد.
۴۶