ایستگاه راه آهن سنندج از شاهکارهای معماری در غرب کشور است
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حسین بهجویی پیش از ظهر امروز در مراسم اتمام عملیات ریلگذاری پروژه راه آهن همدان ـ سنندج که با حضور مسئولان استانی و کشوری برگزار شد، اظهار کرد: پروژه ایستگاه راه آهن سنندج یک شاهکار معماری در استان است که فقط با حمایت مسئولان استانی به اجرا در آمده است.
مدیرکل ساخت ساختمانهای راهآهن، بنادر و فرودگاههای کشور با بیان اینکه در ساخت این ایستگاه از پیشرفتهترین تکنولوژیهای داخل کشور استفاده شده است افزود: این ایستگاه یکی از شاهکارهای معماری در غرب کشور است.
وی افزود: ایستگاه راه آهن سنندج در مساحت زیربنایی ۱۳ هزار و ۴۰۰ متری یکی از بهترین ایستگاهها در غرب کشور است.
ایستگاه راه آهن سنندج در مساحت زیربنایی ۱۳ هزار و ۴۰۰ متری یکی از بهترین ایستگاهها در غرب کشور است
بهجویی بیان کرد: سالن این ایستگاه دارای ۴۴۰۰ متر مساحت می باشد که تاکنون از پیشرفت ۹۸ درصدی برخوردار بوده است.
وی اظهار داشت: اگر مشکلات ناشی از تحریمهای اقتصادی نبود، ایستگاه راه آهن سنندج خیلی زودتر از اینها به بهرهبرداری میرسید.
مدیرکل ساخت ساختمانهای راهآهن، بنادر و فرودگاههای کشور افزود: تمام مصالح و شیشههای این ایستگاه برای اولین بار به دست صنعتگران ایرانی ساخته شده است.
راهآهن همدان -سنندج توسعه همه جانبه کردستان را به دنبال دارد
محسن فتحی نماینده مردم شهرستانهای سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم اظهار کرد: راه آهن همدان به سنندج نعمت بزرگی برای استان کردستان است، چرا که توسعه همهجانبه برای استان به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: از سال ۹۷ به بعد و طی دو سال یکهزار و ۵۵۰ میلیارد تومان برای ساخت و تکمیل این پروژه هزینه شده که از جمله بزرگترین پروژه های درحال ساخت استان بوده است.
نماینده مردم شهرستانهای سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی گفت: برای رسیدن این ایستگاه به شهرستان سنندج نیازمند ۲۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر است.
رسیدن ایستگاه راه آهن به سنندج نیازمند ۲۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر است
وی اظهار داشت: اتمام ریلگذاری راه آهن همدان سنندج و پیشرفت زیاد این پروژه همه وهمه ناشی از هم افزایی وهمفکری مسئولین استانی بوده است.
گفتنی است؛ راهآهن تهران – همدان – سنندج در حوزه استحفاظی استان کردستان سه ایستگاه مسافری در شهرهای قروه، دهگلان و سنندج و دو ایستگاه ترافیکی در آونگان، دوسر شهرستان قروه دارد.
در حاضر حال ۳ کلیومتر ریل گذاری مانده از مسیر روستای گنجی که ریل گذاری قطار به کردستان به اتمام برسد. گفتنی است این طرح ارزش ریالی برابر هزار و هفتصد میلیارد تومان دارد.
انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۹/ی