از «معدنکاری به کمک هوش مصنوعی» تا «افتتاح پروژه تصفیه فاضلاب با فیلترهای ساخت ایران»
از «معدنکاری به کمک هوش مصنوعی» تا «افتتاح پروژه تصفیه فاضلاب با فیلترهای ساخت ایران»
به گزارش خبرگزاری recive، بسته خبری بیست و سوم خرداد ماه ۱۴۰۳ به مهمترین رویدادهای علمی و فناورانه کشور در این روز خواهد پرداخت:
- ۳ تیم برتر رمزیست به انتخاب مردم معرفی شدند
- افتتاح پروژه تصفیه فاضلاب با فیلترهای ساخت ایران
- عضویت معاون علمی رئیسجمهور در کارگروه «موضوع ماده یک قانون صادرات و واردات»
- معدنکاری به کمک هوش مصنوعی با پلتفرم مدیریت هوشمند
- همکاری سازمانهای فعالِ حوزه گیاهان دارویی در یک شبکه
- فراخوان ۲ میلیارد کمک بلاعوض برای پژوهشهای عمیق دانشبنیانها
۳ تیم برتر رمزیست به انتخاب مردم معرفی شدند
رویداد مردمی رمزیست در حوزه زیست فناوری در نمایشگاه آبادیران برگزار شد و در نهایت ۳ تیم مشمول دریافت حمایتهای این رویداد شدند. ۳ طرح از تیمهای بیوکاور، زیست فناوران بارثاوا و پتروباک برگزیده شدند.
هدف از برگزاری رویداد رمزیست، ایجاد رقابت بین فناوران زیستی است که به زبان ساده به مردم نشان دهند زیست فناوری چگونه به بهبود کیفیت زندگی آن ها کمک می کند.
افتتاح پروژه تصفیه فاضلاب با فیلترهای ساخت ایران
اولین پروژه تصفیه فاضلاب با فیلترهای ایرانی رونمایی شد که ظرفیت تصفیه فاضلاب تا ۱۴۰متر مکعب و ظرفیت شیرینسازی تا ۷۵ مترمکعب در شبانه روز را دارد. در این پکیچ تصفیه فاضلاب به روش MBR و شیرینسازی آب به شیوه Ro با استفاده از الترافیلتراسیون و رفتار فنی اسمز معکوس است.
عضویت معاون علمی رئیسجمهور در کارگروه «موضوع ماده یک قانون صادرات و واردات»
با هدف تسهیلگیری در صادرات و وارادات محصولات دانشبنیان، حمایت از تولیدات دانشبنیان ساخت داخل و نظارت دقیق بر واردات نمونه محصولاتی که دارای مشابه داخلی هستند، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور، عضو کارگروه موضوع ماده یک قانون صادرات و واردات شد.
با توجه به اینکه اولویتگذاری واردات، نظارت بر محصولات و تعرفه گذاری تک تک محصولات صورت میگیرد، معاون علمی رئیسجمهور با حضور در این کارگروه میتواند در قامت نماینده و حافظ منافع شرکتها و محصولات دانشبنیان عمل کند و بر رونق تولید و جلوگیری از رقابت نابرابر این شرکتها با محصولات و شرکتهای خارجی، اثرگذار باشد.
معدنکاری به کمک هوش مصنوعی با پلتفرم مدیریت هوشمند
پلتفرم نرمافزاری تحت وب شرکت خدمات تخصصی تحول دیجیتال و معدنکاری دیجیتال را به معدنکاران کشور ارائه میدهد. این پلتفرم گامی فراتر از هوشمندسازی و تخصیص ماشینآلات است و تمام فرآیندهای معدنکاری را از اکتشاف تا استخراج به طور کامل پوشش میدهد.
کارایی این پلتفرم در افزایش راندمان، به معدنکاران در صرفهجویی در هزینهها و زمان کمک میکند. همچنین به طور کامل با نیازهای هر معدن و هر نوع استخراج قابل انطباق است.
جامعیت این پلتفرم به معدنکاران امکان میدهد تا تمام فرآیندهای خود را در یک پلتفرم واحد مدیریت و کنترل کنند و در واقع با استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، تحلیلهای هوشمندانهای را به معدنکاران ارائه میدهد. این تحلیلها به معدنکاران کمک میکند تا فرآیندهای خود را بهینهسازی کنند، راندمان را افزایش دهند و از خطرات احتمالی جلوگیری کنند.
همکاری سازمانهای فعالِ حوزه گیاهان دارویی در یک شبکه
مشاور وزیر جهاد کشاورزی، استقرار شرکتهای دانشبنیان و فناور در مناطق روستایی را منجر به کمک به ارتقای قابلتوجه زنجیره ارزش حوزه گیاهان دارویی و اشتغال پایدار در این مناطق دانست و بر فعالیت تمام سازمانهای فعال درحوزه گیاهان دارویی در قالب یک شبکه تاکید کرد.
فراخوان ۲ میلیارد کمک بلاعوض برای پژوهشهای عمیق دانشبنیانها
بنیاد علم ایران با انتشار فراخوانی اعلام کرد از پژوهش عمیق شرکتهای دانشبنیان تا سقف ۲.۵ میلیارد تومان به صورت بلاعوض حمایت میکند که تا ۸۰ درصد از مبلغ مصوب به وسیله بنیاد و مابقی توسط شرکت تأمین میشود.
۲۲۷۲۲۷