از اجرای طرح توانبخشی تا برپایی نمایشگاه دستاوردهای معلولین در فیروزآباد
به گزارش خبرگزاری فارس از فیروزآباد، شغل یا پیشه فعالیتی منظم است که در ازای دریافت پول انجام می شود؛ یک فرد عموما یک شغل را با کارمندی، داوطلبی و یا شروع کسب و کار آغاز می کند و مدت زمان یک شغل می تواند از یک ساعت تا تمام طول عمر به درازا بکشد.
در این میان هستند کسانی که با وجود ناتوانی های جسمی، ذهنی سعی دارند تا شغل و حرفه ای را بیاموزند تا هم بتوانند اوقات فراغت خود را با آن پر کنند و هم درآمدی برای خود و خانواده داشته باشند.
بحث اشتغال یکی از مباحث ضروری افراد در کل جامعه است و این معضل در بین معلولان حادتر است و سازمان بهزیستی با طرح های مختلف سعی در ایجاد اشتغال در زمینه های مختلف برای این قشر از جامعه کرده است.
رئیس اداره بهزیستی فیروزآباد در گفت وگو با خبرنگار فارس گفت: در طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه ابتدا معلولان را شناسایی کرده و از طریق جهاد دانشگاهی آموزش هایی در جهت علاقه و استعداد آن ها به حرفه مورد نظر داده می شود و با اجرای طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه که همه روستاهای شهرستان را شامل می شود فردی به نام تسهیل گر رابط بین معلولان و بهزیستی بوده و در واقع رابط بین بخش خصوصی و بخش دولتی است و ما در اجرای این طرح ۲۳تسهیل گر داریم.
پورآقایی افزود: هدف از اجرای این طرح این است که از پتانسیل روستاها و محل زندگی معلولان امکاناتی را به وجود آوریم تا با این کار معلولان هم بتوانند با اشتغال به استقلال فردی برسند و علاوه بر اشتغال این گونه افراد می توانند در این راستا ایده هایی جدید در شغل خود خلق کنند و به پیشرفت های قابل توجهی برسند.
وی افزود: افراد معلول دارای ویژگی هایی هستند که افراد سالم ندارند و برخی از مسئولیت ها و مشاغل را افراد معلول بهتر از افراد سالم انجام می دهند و این دلیل بر تمرکز تقویت توانایی های معلولان می باشد و با خلق کردن آثاری، توانمندی فرد معلول بیشتر به چشم می خورد تا فرد سالم.
وی اظهار داشت: برای اولین بار در اواخر آذر ماه نمایشگاهی با عنوان cbr( طرح توانبخشی معلولان) از دستاوردهای معلولان در سطح شهرستان با حضور امام جمعه شهرستان، معاون فرمانداری و کارکنان اداره میراث فرهنگی و بهزیستی، تسهیل گران و تعدادی از توان خواهان روستایی برگزار شد و مورد استقبال خوبی قرار گرفت و در این نمایشگاه تعدادی از این صنایع دستی به فروش رسید و علاوه بر آن سفارش هایی برای آینده گرفتیم و برگزاری این نمایشگاه علاوه بر درآمد زایی باعث شد تا در آینده اداره میراث فرهنگی هم در این طرح با ما همکاری داشته باشند.
پور آقایی عنوان کرد: در آینده می خواهیم از دستاوردهای معلولان نمایشگاهی به صورت دائمی برگزار کنیم تا این گونه افراد بتوانند هنر خود را به آسانی در اختیار دیگران قرار دهند و با این کار بتوانند به اشتغال و کسب درآمد دائم برسند.
انتهای پیام/ف