ارجاع بیماران به مراکز تصویربرداری و آزمایشگاههای خصوصی ممنوع
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ارسلان سالاری عصر امروز در نشست هیئترئیسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در مراکز بیمارستانی و درمانی و تجهیز اغلب این مراکز به دستگاههای پیشرفته تشخیصی، اظهار کرد: ارائه خدمات تصویربرداری تشخیصی اعم از CT اسکن و MRI برای بیماران بستری در مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانهای تابعه دانشگاه صرفاً باید در مراکز دولتی انجام شود.
وی با بیان اینکه ارجاع بیمار از مراکز دولتی تنها به سبب فقدان زیرساخت باید انجام شود، افزود: درصورتیکه یکی از خدمات موردنیاز بیماران بستری در بیمارستانهای دولتی قابل انجام نباشد، انجام آن در مراکز خصوصی قابلقبول خواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر اینکه نباید بیمار جز رنج بیماری، دغدغه دیگری داشته باشد، افزود: خانوادههای بیماران نباید دغدغه ارجاع بیماران خود به بخش خصوصی را داشته باشند درحالیکه این خدمات موردنیاز در سایر مراکز دولتی قابل انجام است.
سالاری با اشاره به اینکه دریافت خدمات آزمایشگاهی نیز باید برای بیماران ارزان و قابلدسترس باشد، گفت: تمامی خدمات آزمایشگاهی موردنیاز بیماران بستری در مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانهای استان صرفاً باید در مراکز دولتی انجام شود.
ویبا تأکید بر ضرورت خرید متمرکز تجهیزات آزمایشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: کلیه خرید کیتهای آزمایشگاهی برای آزمایشگاههای مراکز بهداشتی، درمانی و همچنین بیمارستانهای استان باید پس از اخذ نظر کارشناسان فنی، توسط معاونت غذا و دارو بهصورت متمرکز خریداری شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین بر تهیه و توزیع تمامی کپسولهای اکسیژن موردنیاز بیمارستانها و مراکز آموزشی درمانی استان از طریق معاونت غذا دارو تأکید کرد و افزود: امروز اغلب بیمارستانهای دولتی به یک یا دو دستگاه اکسیژن ساز مجهز شدهاند، دیگر معنا ندارد تا بیمارستانها از طریق برخی واسطهها و سود جویان دنبال تهیه کپسول اکسیژن برای بیمارستانها باشند.
سالاری با اشاره به اینکه استقرار نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک امروز باید در اولویت کار مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستانهای استان قرار گیرد، گفت: باید در مسیری گام برداریم تا نسخهنویسی الکترونیک زودتر عملیاتی و اجرایی شود چراکه بیمههای پایه از دیماه سال جاری دیگر اسناد کاغذی را از مراکز پذیرا نخواهند بود.
وی با بیان اینکه کلیه بدهیهای دانشگاه به بازار، دارو و تجهیزات پزشکی تا خردادماه امسال در حال تسویه است، افزود: پرداختیهای پرسنلی از اضافهکار کارکنان در دانشگاه علوم پزشکی گیلان بهروز شده و کارانه بیمارستانها هم با دو سه ماه فاصله در حال بروز شدن است و این اقدامی بسیار بزرگ و کمنظیر در بین دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر ضرورت راهاندازی اتوماسیون تغذیه در همه بیمارستانها تأکید کرد و گفت: این امر میتواند ۳۰ تا ۳۵ درصد صرفهجویی در هزینههای تغذیه بیمارستانها را به همراه داشته باشد و از هدر رفت منابع جلوگیری کند.
انتهای پیام/۳۳۸۹