اتفاقات خوب فرهنگی محصول ریل گذاری مسؤولان نیست

سید امیر طباطبایی امروز در گفتو گو با خبرنگار فارس در قم، با بیان خاطرهای از مرحوم شیخ عباس قمی اظهار کرد: نقل است که آن مرحوم با اقامه نماز در مساجد فرسوده و متروک، به احیای این مساجد کمک میکرد که بر این اساس، ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم هم تصمیم گرفته است تا با تمرکززدایی از ساختمان مرکزی خود، زمینه را برای توجه بیشتر به مراکز دیگر در استان فراهم کند.
وی همچنین به آغاز به کار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سال ۱۳۴۴ و آغاز به کار کانون قم در سال ۱۳۴۹ اشاره کرد و گفت: لازم است تا این نیم قرن تجربه مورد توجه قرار داده و به خدمت گرفته شود.
معاون فرهنگی و اجرایی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم ادامه داد: هنرمندانی از قم مانند سیدحسین فدایی حسین، حسین پارسایی و علی فرحناک و یا مرتضی امیری که در سریال «زخم کاری» درخشید، فعالیتهای فرهنگی هنری خود را از همان دوره کودکی و نوجوانی با عضویت در کانون آغاز کردهاند، ضمن آنکه برخی مسؤولان گذشته و امروز استان نیز از اعضای کانون بودهاند.
وی اهمیت سرمایهگذاری برای قشر کودک و نوجوان را مورد تاکید قرار داده و افزود: در سالهای گذشته موضوع راهاندازی وزارت کودک و خانواده مطرح بود که البته به نتیجه نرسید، در حالیکه تحقق این امر میتوانست ساماندهی امور کودکان و خانوادهها را به عنوان آیندهسازان و سلولهای حیاتی جامعه به دنبال داشته باشد.
طباطبایی به مناسبت هفته ملی و روز جهانی کودک اشاره و اضافه کرد: یونیسف روز بیستم نوامبر را به عنوان روز جهانی کودک معرفی کرده است که این مناسبت در کشور عزیزمان نیز از سال ۱۳۷۶ و با نامگذاری شانزدهم مهر ماه به عنوان روز جهانی کودک گرامی داشته میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم به عنوان کانون درجه سه در کشور شناخته میشود اظهار کرد: متأسفانه استان قم تا سال ۱۳۸۰ بیش از سه مرکز کانون نداشت، اما پس از آن رونق بیشتری در فعالیتهای کانون در استان دیده شد و اکنون ۱۰ مرکز فرهنگی هنری کانون در استان فعال است.
طباطبایی با تصریح بر اینکه استان قم از نظر آمار جمعیتی باید حداقل ۳۰ مرکز کانون داشته باشد بیان کرد: استان خراسان شمالی با داشتن جمعیتی نزدیک به جمعیت پردیسان قم، دارای ۱۰ مرکز کانون است، در حالیکه پردیسان قم فقط از وجود یک مرکز کانون بهرهمند است.
وی سپس ابراز امیدواری کرد که با همراهی و مشارکت مسؤولان شهر و استان قم، زمینه برای راهاندازی و تجهیز حداقل ۲۰ مرکز دیگر در استان فراهم شود.
طباطبایی افزود: تلاش ما بر این است تا با افزایش حداقل پنج مرکز دیگر کانون در استان، درجه کانون استان را از درجه سه به درجه دو ارتقا دهیم تا این امر سبب ارتقای بودجه و الگوی استخدامی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان شود.
وی با تأکید بر ضرورت تأمین ردیف بودجه اجرایی کانون استان خاطرنشان کرد: تا وقتی ردیف بودجه اجرایی تأمین نشود، ایدهها و برنامهها عملیاتی نخواهد شد.
دبیر بزرگداشت هفته ملی و روز جهانی کودک استان قم همچنین برگزاری برنامههای این هفته را بهانهای برای توجه بیشتر دلسوزان به مقوله مهم کودک و نوجوان دانست و گفت: برنامههای بزرگداشت این هفته از روز شانزدهم مهرماه دنبال میشود.
انتهای پیام/۷۸۰۲۶