خوزستان

نشست هم‌اندیشی استاندار خوزستان با مدیران خبرگزاری ها و سرپرستان روزنامه های سراسری

نشست هم‌اندیشی استاندار خوزستان با مدیران خبرگزاری ها و سرپرستان روزنامه های سراسری

به گزارش خبرگزاری recive عصر دیروز نشست هم اندیشی جمعی از اصحاب رسانه با استاندار خوزستان در سالن جلسات حوزه دفتر استاندار برگزار شد. در این نشست بویری معاون سیاسی استاندار و منادی مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی خوزستان نیز حضور داشتند.
این اولین نشست تخصصی با اصحاب رسانه توسط استاندار خوزستان پس از ۱۲۰ روز بود 

موالی زده استاندار خوزستان در این جلسه گفت : با اراده جدی، توسعه همه‌جانبه استان در حوزه‌های مختلف و در همه نقاط استان ایجاد می‌شود که برنامه مفصلی در این زمینه بر اساس سند آمایش توسعه وجود دارد و این برنامه دنبال می‌شود، در کنار مشکلات، ظرفیت‌های خوبی در خوزستان وجود دارد که اگر فعال شوند به ایجاد چشم‌انداز روشن کمک می‌کنند.

وی با اشاره به آمادگی ارائه گزارش اقدامات انجام شده در ۱۰۰ روز فعالیت افزود: بدون تعارف و بزرگ‌نمایی به آینده استان امیدوار هستم.

موالی زاده با بیان اینکه استان خوزستان در مرکز توجه دولت قرار گرفته که این امر بسیار مهم است گفت:در این مدت هیئت‌های مختلفی در استان حضور پیدا کردند که در استان‌های دیگر این گونه نبوده است.

استاندار خوزستان با اشاره به ظرفیت‌های استان در بخش‌های مختلف گفت: در بخش کشاورزی ظرفیت قابل توجهی داریم و با تولید ۱۳۸ نوع محصول کشاورزی و توسعه آن به عنوان قطب کشاورزی مطرح است و باید اجرای فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری با جدیت دنبال شود.

موالی‌زاده عنوان کرد: در خصوص سرمایه‌گذاری احداث نخلستان ۱۰ هزار هکتاری، اگر قرار است واگذاری زمین انجام شود، باید زمین از طرف منابع طبیعی به مردم واگذار شود و مالک اصلی مردم خواهند بود و هر شرکتی که کار می‌کند در این چهارچوب خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه  بزرگترین اقتصاد دولتی را در استان داریم،گفت: باید تلاش کنیم بخش خصوصی فعال شود. در جلسات متعدد اعلام می‌شود که ما به صورت جدی از تمام سرمایه‌گذاران استقبال می‌کنیم.

استاندار خوزستان با اشاره به سفر سفیر چین به اهواز و مطرح شدن خواهرخواندگی اهواز با یکی از شهرهای این کشور عنوان کرد: اگر این کار اجرایی شود، بستر برای حضور چین فراهم می‌شود.

موالی‌زاده تصریح کرد: یکی از مباحثی که در سفر رئیس‌جمهور مطرح شد، تفویض اختیارات به استان و استاندار بود تا استانداران بتوانند در استان مباحث را دنبال کنند و در فاصله کوتاه‌تری کارها پیش بروند، بحث انتقال حساب بانکی شرکت‌ها، انتقال دفاتر بیمه و مالیات و خرید شرکت‌ها از استان مباحثی هستند که اگر انجام شود، نتیجه خوبی خواهند داشت‌.

وی افزود: به دنبال این هستیم کارگروهی از مدیران انرژی در خصوص مسئولیت اجتماعی در ارتباط با طرح‌های ارزی داشتن باشیم که اگر این کار اجرایی شود در اقتصاد استان تأثیرگذار خواهد بود.

استاندار خوزستان با تاکید بر پیگیری وعده وزیر نفت در خصوص سپرده شدن مسئولیت اجتماعی به استان گفت: سفرهای شهرستانی به بیش از نیمی از شهرها انجام شده است و در قالب این سفرها شورای اداری شهرستان برگزار و موضوعات مختلف شود، در این سفرها وظیفه هر دستگاه و اعتبار و بازه زمانی برای تکمیل کار تعیین می‌شود تا بتوانیم گزارشات را از دستگاه‌ها دریافت کنیم، اعتباراتی که امکان تأمین آنها در درون استان نیست، باید از خارج از استان تأمین شوند.

موالی‌زاده با بیان اینکه افق حرکت در استان بسیار روشن است، عنوان کرد: وقت خود را صرف مباحث اقتصادی، عمرانی، توسعه و آبادانی استان خواهیم کرد و به مباحث حاشیه‌ای نمی‌پردازیم، چرا که فرصتی برای این کار نیست و باید تلاش برای محرومیت‌زدایی داشته باشم.

وی ادامه داد: همچنین باید به اشتغال و محیط زیست توجه شود و ظرفیت‌های اشتغال ایجاد کنیم. استانداری باید لوکوموتیو قطار توسعه استان باشد و در این راستا تلاش می‌کنیم، از انتقاد استقبال می‌کنیم اما باید مرزهای اخلاق را پاس بداریم، اینکه خدمت یا کاری بزرگ‌نمایی شود مورد قبول نیست و باید هر چیزی به اندازه خود باشد.

استاندار خوزستان گفت: اگر مدیری اهمال کند، ضمن بدون شک با او برخورد می‌شود، چرا که بحث منافع مردم کشور و استان است. هر مدیری پرکارتر و مردمی‌تر باشد از او حمایت می‌شود.

موالی‌زاده با بیان اینکه رضایت‌مندی مردم یک اصل است، عنوان کرد: مردم رسانه‌ها را امین خود می‌دانند، بنابراین رسانه‌های می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند. ما به کار رسانه‌ها و ویژگی‌های آنها اعتماد داریم زیرا این امر کمک کننده است.

وی با بیان اینکه انعکاس واقعیت بدون بزرگ نمایی اهمیت زیادی دارد، گفت: رسانه می‌تواند مروج شفافیت، صداقت و گفت‌وگو باشد که در این راستا از ایجاد تالار گفت‌وگو استقبال می‌کنم و باید در استان ایجاد شود تا بر اساس آن برای توسعه استان تلاش کنیم، در هر جامعه‌ای که گفت‌وگو، انتقاد پذیری و شفافیت باشد رشد می‌کند، چرا که آنها وجوه نرم‌افزاری توسعه هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا