همدان

حلوا مغزی و شیره ترخینه ملایر ثبت ملی شد

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، ابراهیم جلیلی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به منظور حفظ و احیای سنت‌ها، با پیگیری‌های انجام شده و حضور میدانی کارشناسان اداره‌کل مستندات و پرونده ثبت حلوا مغزی، شیره ترخینه ملایر و قالی دستبافت ازندریان تهیه و جهت بررسی و اعلام نظر کارشناسی به وزراتخانه متبوع ارسال شد و پس از بررسی و تایید در فهرست آثار ملی ثبت شد.

وی بیان کرد: یکی از وظایف این اداره حفظ سنت‌ها و رسم و رسوم‌های رو به فراموشی است و در همین راستا کارشناسان این اداره ضمن شناسایی ظرفیت های موجود، پرونده ثبت آنها را تهیه و به وزراتخانه متبوع ارسال می‌کنند.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان ملایر عنوان کرد: در کنار ثبت ابنیه‌های تاریخی، سنت‌ها و خرده فرهنگ‌های شهرستان نیز حفظ و پاسداری می‌شود بنابراین باید نسبت به ثبت آنها اقدام کرد.

وی بیان کرد: امروزه تعاریف جدیدی در گردشگری مطرح است و وجود میراث ناملموس ثبت شده می‌تواند در این زمینه بسیار تاثیرگذار باشد و گردشگری غذا یکی از ظرفیت‌های جدید در حوزه گردشگری داخلی و بین‌المللی به عنوان یک جاذبه گردشگری مطرح است که احیاء شیرینی و غذاهای سنتی در این قالب می تواند کمک بزرگی به توسعه گردشگری داشته باشد.

انتهای پیام/89003/ ق



این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا